tisdag 8 februari 2011

Shia LeBeouf

Den amerikanske skådespelaren och producenten Shia LeBeouf (f. 1986) uppmärksammas i flera medier för hans inblandning i ett barslagsmål på Mad Bull's Tavern i Sherman Oaks i Kalifornien under den gångna helgen - läs mer här. Shia har under de senaste åren medverkat i storfilmer som "Indiana Jones och Kristalldödskallens rike" (2008), "Wall Street: Money Never Sleeps" (2010) och Transformers filmerna (2007;2009;2011)

Huruvida Shia LeBeouf var iklädd Hawaiiskjorta eller inte vid det tumult som uppstod går inte att utläsa i de artiklar som Hawaiiskjorta.blogspot.com tagit del. Vi vill dock ta chansen att ge Shia LeBeouf lite positiv uppmärksamhet för hans användande av Hawaiiskjortor i andra sammanhang och hoppas att det faktum att han använder Hawaiiskjorta till viss del kan överskugga helgens tråkiga händelser. 


Shia LeBeouf i en stilren komposition. Shia visar också på medvetenhet gällande de etikettsregler som finns för att bära upp en Hawaiiskjorta på ett framgångsrikt sätt genom att han bär en T-shirt under den uppknäppta skjortan. Att bära en Hawaiiskjorta uppknäppt utan en t-shirt under är alltså att betrakta som ett etikettsbrott. 




Aloha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar