söndag 13 februari 2011

Homer Simpson

Homer J. Simpson (enligt uppgift mellan 36-40 år gammal) bor i Springfield med sin hustru Marge och barnen Bart, Lisa och Maggie. Serien skapades av Matt Groening 1987 som ett inslag i "The Tracey Ullman Show" men utvecklades till en fristående serie 1989. Homer jobbar som tekniker i sektor 7G på Springfields kärnkraftverk och spenderar mycket av sin lediga tid på Moes bar tillsammans med vännerna Barney, Carl och Lenny. Homer är även en fanatisk Tv-tittare och syns i de flesta avsnitt sittandes i familjens soffa med en Duff som sällskap. Serien är nu inne på sin 22:a säsong vilket gör serien till den animerade serie som sänts över längst tid. 


I ett Simpsons avsnitt gör Homer en kärnfull analys av vilka typer av män det är som bär Hawaiiskjorta. Homer och Marge har gått och lagt sig och Homer är uppenbart besvärad av något och tuggar på sin kudde när Marge uppmanar honom att berätta vad som är fel.

Homer: Marge, the boy was wearing a hawaiian shirt.
Marge: So?
Homer: There's only two kind of guys who wear those shirts: gay guys and big, fat party animals. And Bart doesn't look like a big, fat party animal to me...
Marge: So, if you wore a Hawaiian shirt, it wouldn't be gay?
Homer: Right. Thank you.

ALOHA! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar