måndag 14 februari 2011

Dolce & Gabbanas Hawaiiskjortor inför sommaren 2011

För den stilmedvetne gentlemannen finns numera Hawaiiskjortor i Dolce & Gabbanas herrkollektion, vilket utgör ett spännande inslag i en annars ganska traditionell och klassisk kollektion. Expressen slår ett slag för att under våren och sommaren använda Svensk design. Tyvärr verkar inte svenska designers har samma trendkänsliga väderkorn som gänget på Dolce & Gabbana och de Svenska modeskaparna verkar inte ha hämtat någon inspiration från Hawaii.

Hawaiiskjorta.blogspot.com följer med spänning rapporteringen från den just nu pågående modeveckan i New York och hoppas att fler designers valt att inspireras av Hawaii i sina kollektioner. Kollektionen som Dolce & Gabbanas Hawaiiskjortor är en del av är inspirerad av den fina traditionen att ha picnic. Hawaiiskjorta.blogspot.com vill dock lyfta ett varningens finger för att bära långärmade Hawaiiskjortor vilket kan ge ett för strikt intryck i förhållande till den känsla av "laid back attitude" som Hawaiiskjortan förmedlar. Något som nämnts i tidigare inlägg är också en viss skepsis till att stoppa ner skjortan i byxorna. Dessa små stilmissar överskuggas dock av det faktum att Hawaiiskjortan återigen tagit steget in i ett av de stora modehusens kollektioner.




 ALOHA!

4 kommentarer:

  1. Modeveckan i London kanske kan vara intressant att följa med tanke på Haawaii modet.

    SvaraRadera
  2. Ja, förhoppningsvis blir det Hawaiiskjortor även i andra designers kollektioner. Den 23/2 är det "Menswear Day" i London, vilken Hawaiiskjorta.blogspot.com kommer att följa med särskilt intresse!

    ALOHA!

    SvaraRadera
  3. Kanske ska utöka med Dolce & Gabbana, Louis Vuitton (som även dom kommer med Hawaiiskjortor till Vårens Kollektion)...
    Har en liten nystartad ebutik som säljer hawaiiskjortor, har fler modeller än alla andra Svenska ebutiker...
    Om ni vill hitta mig, sök efter bilder på Hawaiiskjortor (vill inte göra reklam utan att fråga om lov).

    SvaraRadera
  4. Det är klart att man får göra reklam när det gäller Hawaiiskjortor!
    Jag tror det är den här sidan som avses i inlägget ovan:

    http://www.wiki-tiki.se/

    Gör gärna ett besök på sidan/e-butiken som har ett riktigt bra utbud av Hawaiiskjortor!

    ALOHA!

    SvaraRadera