måndag 7 februari 2011

Peter Stormare

Peter Stormare (f. 1953) är dubbelt aktuell efter att ha synts i både Amerikas och Sveriges största TV-produktioner under den gångna helgen. I Amerika syntes en skönsjungande Stormare i en Budweiser reklam som sändes under Super Bowl (läs mer här)- i Sverige medverkade Stormare i melodifestivalens pausunderhållning som demonproducenten "The Hurricane".  Peter Stormare fick sitt stora Hollywoodgenombrott genom sin roll som "Gaer Grimsrud" i bröderna Coens helt fenomenala produktion "Fargo" från 1996 - Stormares rollprestation i "Fargo" lever även vidare i namnet på Stormares rockband: "Blonde from Fargo". Peter Stormare är inte bara skådespelare, regissör och musiker utan han tillhör också det kollektiv som har den goda smaken att bära Hawaiiskjorta. 

Hawaiiskjorta.blogspot.com gläds åt Peters framgångar och hoppas att han efter en arbetsam helg kopplar av iförd Hawaiiskjorta.



 Se Budweiser reklamen med Peter Stormare som skönsjungande cowboy: 




Aloha!

2 kommentarer:

  1. Stormare såg vi i stjärnorna på slottet, där han visade vilken stor personlighet han är. Att han bär Hwaii skjorta också är ett extra plus.

    SvaraRadera
  2. Ja, Peter Stormare gjorde verkligen ett gediget intryck i 2008 års upplaga av Stjärnorna på slottet! Synd att inte Peter Stormare och Jan "Loffe" Carlsson var med i samma omgång av Stjärnorna på slottet eftersom även "Loffe", som var med 2009, då och då bär Hawaiiskjorta. Ett sammanförande av dessa två Hawaiiskjortekonässörer hade förmodligen blivit TV i världsklass.

    Aloha!

    SvaraRadera