söndag 22 maj 2011

Några lågbudgetalternativ från H&M

I veckan som gått har vi kunnat rapportera om Dressman's sortiment av Hawaiiskjortor och glädjande nog verkar Hawaiiskjortetrenden fått fäste även hos H&M's designers. I H&M's sommarkollektion hittar vi en Hawaiiskjorta i ljusblått med klassiska Hawaiimotiv som palmer, sandstrand och förstås surfare - motiv som för övrigt prytt Hawaiiskjortor från flera olika designers (se tex. Kahala, Duke Kahanamoku & Polynesian Sportswear) sedan Hawaiiskjortans födelse på 1930-talet. H&M's prisvärda Hawaiiskjorta bli din till en kostnad av 149 riksdaler. 



I sommarkollektionerna från H&M brukar det  finnas badshorts av så kallad boardridingmodell. Så även i år där man i klassisk H&M anda hämtat inspiration från andra designers och givit årets badshorts en design som påminner mycket om mönster som finns i Paradise Founds äldre kollektioner. Paradise Founds Hawaiiskjortor utgjorde basen i Magnums garderob under 1980-talet.
H&M's badshorts kan lysa upp din och andras tillvaro under Beach 2011 till priset av 249 riksdaler.
Som den initierade Hawaiiskjortebäraren känner till så bör Hawaiiskjorta och Hawaiimönstrade shorts aldrig användas i kombination - de bör användas var för sig och i kombination med ett mer diskret plagg.

ALOHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar