söndag 1 maj 2011

Kung Carl XVI Gustaf

Trots att det är Elvis Presley som är både The King of rock'n roll och The King of Hawaiiskjortor vill vi idag uppmärksamma en annan hawaiiskjortebärande kung, nämligen vår egen ständigt aktuelle monark Carl XVI Gustaf. Prins Williams och Kate Middletons bröllop i fredags (29/4) har tyvärr till stor del överskuggat det faktum av Carl XVI Gustaf fyllde 65 år igår. 

Kung Carl XVI Gustaf är sedan länge en stor vän av Hawaii och hans och Silvias bröllopsresa gick just till Hawaii efter deras vigsel den 19 juni 1976. Tyvärr har vi alltför sällan fått se Carl XVI Gustaf iklädd Hawaiiskjorta i officiella sammanhang, men på vi på Hawaiiskjorta.blogspot.com hoppas att detta uppmärksammande kan inspirera  Carl XVI Gustaf att under sommaren genomföra några av sin uppdrag i just Hawaiiskjorta. Vi har tidigare här Hawaiiskjorta.blogspot.com kunnat berätta om Prins Daniels intresse för Hawaiiskjortor och för oss Hawaiiskjorteintresserade vore det ju något av en Royal straight flush att få se både Kung  Carl XVI Gustaf och Prins Daniel uppklädda i Hawaiiskjortor med matchande Lei's tex. under kronprinsessans födelsedagsfirande på Solliden.  

Kung Carl XVI Gustaf i Hawaiiskjorta vilken bärs tillsammans med en vit kavaj, vilket ger ett somrigt och avslappnat intryck. På redaktionen tillåter vi oss dock, trots att det är Kung Carl XVI Gustaf, att dela ut ett litet stilminus för kepsen.

 ALOHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar