fredag 20 maj 2011

Aloha Friday 20 maj

Under veckan som gått har vi på Hawaiiskjorta.blogspot.com passerat 6000 besökare vilket vi förstås firar lite extra idag när det är Aloha Friday. Som inspiration till ett lyckat Aloha Friday firande bjuder vi på ännu en bild från Svenskadansband.se:s omfattande arkiv. 

I vår kavalkad av Svenska dansband som uppträtt i Hawaiiskjortor har idag turen kommit till SUNLIGHTS från Nässjö. Eftersom vi inte kunnat uppbringa någon musikaliskt alster från SUNLIGHTS rekommenderar vi istället att bilden avnjuts tillsammans med "Aloha Friday" av Kimo Kahoa.  Lyssna på Aloha Friday med Kimo Kahoa via Spotify eller varför inte via Grooveshark (som för övrigt är ett utmärkt alternativ till Spotify!)

Stilmässigt så utgör grabbarna i SUNLIGHTS ett gott exempel över Svensk dansbandshawaii  från 1980-talet där förmodligen Tom Sellecks rollfigur Magnum använts som förebild, vilket främst syns på att skjortorna bärs nedstoppade i byxorna. Vill du ha en uppdaterad stilguide för ett framgångsrikt bärande av Hawaiiskjorta inför sommaren rekommenderar vi på redaktionen att du besöker vår alldeles egna "Din guide till att bära Hawaiiskjorta"
Bild från Svenskadansband.se
Då det begav sig bestod SUNLIGHTS av: 
Stefan (trummor, sång)
Michael (bas, sång)
Pether (gitarr, sång)
Paul (klaviatur, sång)

ALOHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar