söndag 22 december 2013

Hawaiiskjortekalendern 2013: Lucka 22 med Hawaiiskjortemissbrukare

Bakom lucka 22 hittar vi: Hawaiiskjortemissbrukare 


På redaktionen på Hawaiiskjorta.blogspot.com har den fjärde advent ägnats åt att försöka kora vår favorit bland alla de dansband som under årens lopp burit Hawaiiskjorta. Givetvis kunde vi inte enas om en favorit, utan blev helt enkelt tvungna att publicera ett collage av våra favoriter. Flera av dansbandens användande av Hawaiiskjortor bör betraktas som ett grovt missbruk av detta ädla plagg, som verkligen inte förtjänat att bäras tillsammans med slips, fluga, midjekort vit kavaj eller byxhängslen. Trots dessa synnerligen grova stilbrott vill vi ändå hylla denna särskilda genre bland Hawaiiskjortebärare för deras ansträngningar att ses fashionabla ut. Faktum är att det fanns en tid då det framför allt var gentlemän inom dansbandsgenren som förde Hawaiiskjortans kulturella arv vidare till kommande generationer! 


AJAJAJ Alf-Olles  -Slips i kombination med Hawiiakjorta bör undvikas. 

Bengt Görans - ni får högsta betyg - inga slipsar eller flugor! 

NEJ, NEJ, NEJ CHANDYS - Byxhängslen skall icke bäras i kombination med Hawaiiskjorta! 

KJELLERIKS - Hawaiiskjortor bör bäras löst hängande UTANFÖR byxlinningen! 

YES - vilka Hawaiisjortor, gångbara än idag! 

Mer 70-tal än så här blir det inte! 
Nej, nej, nej BENKT ÅSCARS - slips och Hawaiiskjorta är inte OK! 

En helt acceptabel Hawaiiskjorta - däremot sänks helhetsintrycket av att Claes Lövgrens stoppat ner skjortorna i byxorna. 

Curt Haagers - underbara Hawaiiskjortor! 

Gert-Ingvars - Varför drog inte Er publicist i handbromsen i samband med att det här fotot publicerades. Inget band förtjänar att kommas ihåg för att en av bandmedlemmarna bar vita tubsockor på sitt idolkort. 

LIGHTERS - VARFÖR VITA TUBSOCKOR - det drar uppmärksamheten från det väsentliga på bilden dvs. Era Hawaiiskjortor.....eller kanske var tubsockorna ett knep för att leda uppmärksamheten från Hawaiiskjortorna.....



ALOHA! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar