söndag 7 juli 2013

Mike Johnson - Hawaiiskjortesamlare från Canon City

Aloha gott folk! 

Vi hoppas förstås att Ni kära läsare njuter av sommar och ledighet iförda Era bästa Hawaiiskjortor. En man som dagligen njuter av sina Hawaiiskjortor är den 53-årige Coloradobon Mike Johnson. På Hawaiiskjorta.blogspot.com kan vi, exklusivt, och som som enda medie utanför USA berätta historien om Mike och hans intresse för Hawaiiskjortor. 

Mike började använda Hawaiiskjortor 1993 då hans hustru Paula köpte en Hawaiiskjorta till honom. Mike har sedan dess använt Hawaiiskjortor och under de senaste 19 åren har han dagligen gått till jobbet, som vakt på delstatens fängelser, iförd Hawaiiskjorta. I sin samling har Mike ca 300 Hawaiiskjortor.  En annan känd samlare som vid tidigare har kunnat rapportera om är Pixarmogulen John Lasseter som enligt uppgift har en av världens största samlingar av Hawaiiskjortor. 

Från redaktionens sida vill vi ge en stor eloge till Mike för hans insatser för Hawaiiskjortan och vi hoppas att fler inspireras av Mike och hans oförtröttliga arbete för att sprida glädje bland delstaten Colorados fångar iförd Hawaiiskjorta. 


ALOHA! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar