fredag 29 juni 2012

Aloha Friday 29 juni - Amerikanska presidenter i Hawaiiskjorta

Tvärtemot andra medier så har sommarens nyhetstorka inte nått Hawaiiskjorta.blogspot.com:s redaktion. Istället kan vi, exklusivt,  släppa nyheten om att Hawaiiskjortan varit ett ständigt närvarande klädesplagg och därmed påverkansfaktor i världspolitiken sedan 1940-talet. Harry S. Truman som var president mellan 1945-1953  klargjorde tidigt att han byggde hela sin politiska karriär kring den värdegrund och det sätt att förhålla sig till omvärlden som Hawaiiskjortebärare erhåller, dvs. med självdistans, humor och en extremt avslappnad attityd. 
Vi har under dagen kommit över ett foto över nämnda President Truman, där han poserar tillsammans med hela sin stab under ett besök i Key West. Notera det stora antal som bär Hawaiiskjorta - kanske något för Reinfeldt och Borg att ta efter under Almedalsveckan? Kanske hade arbetslinjen fått en lite mer avslappnad inramning då. På Hawaiiskjorta.blogspot.com hade vi gärna sett en arbetsmarknadsreform som införde Aloha Friday som ett obligatoriskt inslag på alla arbetsplatser. 
Utöver Harry S. Truman presenterar vi även bilder på Nixon, George Bush Sr, Bill Clinton och Barack Obama  - samtliga iförda Hawaiiskjorta. 
Harry S. Truman med sin stab (Harry sitter i mitten i soffan). 











ALOHA! 

2 kommentarer:

  1. Kom igen nu mer än en månad utan en uppdatering ;)

    SvaraRadera
  2. Bloggen är nu uppdaterad med ett nytt inlägg!! Tack för påminnelsen Christoffer! ALOHA!

    SvaraRadera