fredag 15 juni 2012

Aloha Friday 15 juni - Sverige-England

Idag möter Sveriges landslag i fotboll England och på redaktionen på Hawaiiskjorta.blogspot.com så ser vi förstås fram emot kvällens match. Enligt de analyser som vi på redaktionen gjort, baserat på respektive länders förhållande till Hawaiiskjortan, så torde det bli en synnerligen enkel seger för Sverige ikväll - förutsatt att Engelsmännen spelar fotboll lika illa som de bär Hawaiiskjortor.

Vi grundar främst vår analys på en jämförelse mellan den mest vanligt förekommande bilden av den engelska Hawaiiskjortebäraren och den Svenska Hawaiiskjortebäraren. Vi inleder vår analys med att presentera en bild över en typisk Engelsk Hawaiiskjortebärare: 
Även ifall det inte är några större fel på Hawaiiskjortan som bärs så utgör den typiske engelske Hawaiiskjortebäraren en synneligen dålig representation över hur en Hawaiiskjorta skall bäras upp.
1. För det första har kepsen ett bäst före datum som passerades redan på 1980-talet.
2. För det andra så utgör de vita tubsockorna som stoppats ned i ett par sandaler en markör om att man för längesedan borde arresterats av stilpolisen. 


Den Svenske Hawaiiskjortebäraren bär till skillnad från engelskmännen upp sina Hawaiiskjortor på ett mycket stillfullt sätt undviker t.ex. att använda kepsmodeller betraktats som moderiktiga på 1980-talet och att använda vita tubsockor i kombination med sandaler. 

För att exemplifiera den svenska Hawaiiskjorteanvändaren har vi valt att publicera en bild på en helt "random swedish guy" i Hawaiiskjorta som bär upp sin Hawaiiskjorta med en helt annan elegans än mannen från England i exemplet ovan. 
Slutsats: 
Sverige vinner matchen ikväll! 


För dig som gillar Hawaiiskjortor och fotboll rekommenderar vi på redaktionen att du köper in en Hawaiiskjorta av följande modell: 

Köp ditt eget exemplar här


ALOHA! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar