fredag 10 juni 2011

Aloha Friday 10 juni - Football och Baseball Hawaiiskjortemania

Under veckan som gått har Hawaiiskjorta.blogspot.com passerat 7000 besökare vilket vi förstås är mycket glada och stolta för! Tack alla Hawaiiskjortevänner! Ni som besöker Hawaiiskjorta.blogspot.com gör det mestadels från datorer som finns i Sverige, följt av USA och Storbritannien, Finland och Norge. Glädjande nog har vi även, ganska otippat, haft besökare på bloggen från Irak, Rumänien, Singapore och Argentina. Som kuriosa kan vi nämna att ett av våra inlägg - om Sammy Hagar - har översatts och lagts ut på en Van Halen-blogg i Argentina. Läs inlägget om Sammy Hagar på spanska här.

Våra mest besökta inlägg är för närvarande inläggen om Lotta Engberg och Peter Stormare.

Bland våra inlägg på bloggen så är vår i särklass största kategori Skådespelare i Hawaiiskjorta följt av Dansband i Hawaiiskjorta.

Ett hittills outforskat område på Hawaiiskjorta.blogspot.com är sportens värld, vilket vi nu hoppas kunna kompensera genom att visa upp några fantastiska Hawaiiskjortor med sporttema - huvudsakligen med lag från NFL och MLB. Vi på redaktionen hoppas att detta uppmärksammande av Hawaiiskjortan, som ett plagg som även supporters inom sportens värld kan bära, innebär att även idrottsföreningar i Sverige tillverkar egna Hawaiiskjortor. Fler supporters i Hawaiiskjorta hade förmodligen också inneburit färre huliganrelaterade dåd vid matcher, då Hawaiiskjortan i allmänhet utgör en garant för ett städat och mycket fredligt uppträdande. (Även om det självklart finns vissa undantag - för exempel se vårt Mugshotspecial)





















ALOHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar