fredag 15 april 2011

Aloha friday 15 april

Tom Selleck a.k.a Thomas Sullivan Magnum, Private Investigator.För att skapa riktig Aloha känsla rekommenderar vi på redaktionen att bilden avnjuts tillsammans med "Aloha Friday" av Kimo Kahoa.  Lyssna på Aloha Friday med Kimo Kahoa via Spotify eller varför inte via Grooveshark (som för övrigt är ett utmärkt alternativ till Spotify!)
Som ett led i Hawaiiskjorta.blogspot.com:s kampanj för att "Aloha Friday" införs på fler arbetsplatser publicerar vi idag denna fantastiska bild på Tom Selleck iförd Paradise Founds modell "Calla Lily Blue Violet". Vill du ha en alldeles egen "Calla Lily Blue Violet" kan du beställa den hos Alohashirtshop

Hawaiiskjorta.blogspot.com vill gärna promota för en svensk e-butik Wiki-Tiki som har ett stort utbud av Hawaiitillverkade skjortor och som är väl värd ett besök. En annan e-butik är som säljer Hawaiiskjortor är Too Cool med säte i Mariehamn på Åland. Har du ännu inte ekiperat dig inför kommande Aloha Friday's och inför sommaren rekommenderas ett besök hos dessa två butiker! 

ALOHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar