fredag 8 juli 2011

Aloha Friday 8 juli - semesterspecial

Just idag är det många som inleder sin semester och vi på redaktionen på Hawaiiskjorta.blogspot.com hoppas att alla tjuvstartar sitt semesterfirande och har en riktigt avslappnande Aloha Friday!

Det finns få plagg som över tid blivit så starkt förknippade med semestertider som Hawaiiskjortan. Det finns visserligen en del andra plagg som förtjänar ett omnämnande såsom Bikinin som introducerades på 1950-talet, WCT-träningsoverallen som var stor på 1980-talet, Foppatoffeln som slog igenom runt 2002, Magväskan, ballongkjolen, ballongbyxorna, piratbyxorna, badbyxor av modell "Speedo" vilka verkar ha fått en rennesans, Chuck Taylors "All Star" modell som hade en storhetstid under  senare delen 1980-talet och som återigen finns på var mans och kvinnas fot osv osv. 

Få av dessa plagg kan dock mäta sig med de 75 år som Hawaiiskjortan varit alla semesterfirande gentlemäns förstahandsval för att indikera att de firar sin semester på ett avslappnat och ledigt sättIdag bjuder vi på en mängd avslappnade gentlemän som valt att semestra i Hawaiiskjorta: 
John Candy

Kungen

Mr Burns

Woody Harrelson

Lasse Åberg

Jonah Hill och Jason Segel

Vince Vaughn

Fat Joe

Jon Skolmen

George Clooney

Eddie Van Halen

Homer Simpson

James Gandolfini
 ALOHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar