torsdag 27 januari 2011

Vince Neil

Mötley Crüe´s legendariske sångare och frontman Vince Neil  (f. 1961) har tragiskt nog återigen blivit dömd för rattfylla och i dagens (110127) upplaga av Aftonbladet finns det en  kort notis. 

Vince greps i Las Vegas den 27 juni 2010 för "driving under the influence of alcohol", detta verkar dock inte vara Vince Neils största bekymmer just eftersom Vince och hans hustru även jagas av IRS för obetalda skatter om ca 1 miljon dollar. Kanske var det de obetalda skatterna som motiverade Vince till att delta i "Skating with the stars" under hösten 2010.
 



I artikeln i aftonbladet syns en s k "mugshot" som härstammar från gripandet av Vince Neil och alla som har den goda smaken att gripas i Hawaiiskjorta är värda att uppmärksammas. (Hawaiiskjorta.blogspot.com vill dock inte uppmuntra till kriminella handlingar av den typ som Vince Neil blivit gripen för och Hawaiiskjorta.blogspot.com tar avstånd från kriminella handlingar - även de som utförts av brottslingar iförda Hawaiiskjortor).

Vince Neils fascination för Hawaiiskjortor uppstod redan under 1980-talet och han har sedan dess då och då fångats på bild iförd Hawaiiskjorta. 




För dig som är intresserad av att lära dig mer om VInce och hans kompisar i Mötley Crue rekommenderas boken om Mötley Crue:

"The Dirt — Mötley Crüe: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band" (2001) av Neil Strauss. 

Eller varför inte Vince Neils självbiografi "Tattoos & tequila" (2010) .

Läs även mer här

Enligt vad hawaiiskjorta.blogspot.com erfar lär det trots badboy image och  flitigt användande av Hawaiiskjortor vara Vince som inspirerat till texten i  Aerosmiths monsterhit "Dude looks like a lady". 

Aloha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar